zondag 27 november 2016

zweminfo

Vrijdag  is het zover: onze eerste keer samen zwemmen!!! We hebben er al superveel zin in.

In de Krullevaar't  zwemmen de jongste kleuters in het stedelijk zwembad van AARSCHOT. Waarom Aarschot? Daar is er een ondiepe zwemzone voor onze kleuters. Er is gratis parkeergelegenheid op de grote parking en we kunnen er terecht op vrijdagnamiddagen.

Ons vervoer regelen we met ouders die willen rijden naar Aarschot en die een paar kleuters mee willen vervoeren. Er kunnen 4 kleuters  mee in een auto, wij hebben kinderzitjes ter beschikking. We hebben ook een plan van de reisweg ter beschikking. Voorlopig staat er nog maar 1 ouder op de inschrijflijst aan de binnenkant van de klasdeur. We kunnen pas naar Aarschot als elke kleuter mee kan gaan zwemmen! Heb je dus tijd om je vrijdag vrij te maken vanaf half 1? Schrijf je dan in! Het is fijn als je voor en na het zwemmen een handje helpt bij het aan- en uitkleden van alle kleuters. Je MAG mee het zwembad in, maar het HOEFT niet :-) Oma's, opa's, tantekes of buurvrouwen zijn ook welkom voor ons vervoer en een portie zwemmen tussen de kleuters!!!

Vergeet vrijdag zeker de zwemzak van je kleuter niet, daar zit in: een grote en een kleine handdoek, een zwembroek/badpak en een FLESJE WATER. Dat flesje is nieuw tov vorig jaar, omdat we merkten dat de kleuters toch wel heel dorstig zijn na het zwemmen. Het water kunnen ze in de wagen naar huis drinken (daarom liever geen sapjes meegeven owv eventueel gemors). De kleuters krijgen een koek wanneer ze na het aankleden wachten op alle kleuters. We hebben zelf zwembandjes en zwemmutsen, dus die hoef je niet mee te geven :-)

https://www.youtube.com/watch?v=szxjEFp9Xrs



Geen opmerkingen:

Een reactie posten