maandag 8 januari 2018

Vanalles

Thea bracht haarspeldjes mee en ging die verkopen in de winkel. Gelukkig had Tess toevallig centen mee zodat de meisjes allemaal speldjes konden kopen. Otis opperde dat er ook gel in de winkel moet staan, want blijkbaar dragen jongen geen speldjes, maar gel.
Wie weet levert het ons inspiratie voor de......... KUNSTKRULLEN! Die komen er al binnen twee weken aan, houd de datum dus alvast vrij in je agenda, want op zondag 21 januari kan je in onze, deze keer een echte, winkel iets kunstigs komen kopen. Met de opbrengst wordt er iets leuks gedaan, zoals ijsjes smullen of dat absoluut noodzakelijk stuk speelgoed aankopen, wat de kleuters gaan beslissen, dat weten we nog niet!

Vandaag hebben we onze nieuwe kleuters een warme welkom gegeven, wat doen ze dat goed!!

Dag Line!

Hallo Nora!

Hey Dex!

Dag Sep of Seppie zoals je dat zo lief zegt!

Om verwarring te voorkomen zetten we Nona en Nora eens naast elkaar, Nora staat links!

Volgende week vrijdag gaan we nog eens zwemmen, jippie!! Wie gaat er mee? De lijst zal vanaf morgen aan de klasdeur hangen. Gaat je kleuter niet mee? Geef dan ook even een seintje. We hebben er alvast superveel zin in!

De verhuis komt ook al wat meer in zicht, dat kon je al zien aan de torens bananendozen rond het kleuterblok, spannend!! Wie alvast kriebels voelt om mee te helpen, nog even geduld, er komt binnenkort een takenlijst mee met het krullenieuws, net zoals een flyer over hoe de nieuwe verkeersomgeving rond de school er zal uitzien!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten