woensdag 28 februari 2018

Klasoverleg

Volgende week donderdag vindt ons klasoverleg plaats! 

Het programma gaat als volgt:

Ouders die in september niet aanwezig waren op het klasoverleg, zijn welkom om 19u. Jullie krijgen de kans om dan vragen te stellen die nog niet helemaal duidelijk moesten zijn na de instap. 

Om 19u30 laten we de ouders van de oudste kleuters graag aansluiten!
In het nieuwe programma van dit tweede klasoverleg willen we graag een thema dat leeft bespreken in de groep. Daarom vragen we jullie om ten laatste tegen het weekend door te geven bij welk thema jij graag even wil stil staan. Dat kan vanalles zijn! Bijvoorbeeld over de boterhammentijd, over de nieuwe klas en de nieuwe schoolomgeving, over opvoedkundige thema's, zindelijkheid, projectgericht werken, de bakjestijd, enz! Aan jou om aan te geven waar je vragen rond hebt. Er worden dan uiteindelijk 1 of 2 thema's uitgekozen waar we samen ervaringen rond kunnen delen of praktische uitleg kunnen geven.
Om 20u15 ronden we dit stukje af.

Tussen 20u15 en 20u45 toosten we op de nieuwe klas en houden we 'open klas' met klas Ilke! Een uitgelezen kans om de ouders van deze extra speelvriendjes eens te ontmoeten! Met een hapje en een drankje kan je dan ook eens in de andere klas gaan piepen.

Om 20u45 sluiten we af zodat de kleuterjuffen op tijd kunnen gaan slapen om de volgende dag weer fris voor de klas te staan :-)

Extra oproepje: 
Onze klasouders Sofie en Sarah zijn helaas verhinderd en kunnen niet aanwezig zijn. We zoeken een vrijwilliger om een kort verslagje te maken van het overleg.
Een klein knabbeltje of drankje is welkom om de open klas feestelijk te vieren.

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten