maandag 15 februari 2016

oudercafé en de dag van vandaag!

Op 1 maart houden we samen met klas Ilke een oudercafé. Een muziekje, drankje en gezellige babbel om elkaar eens wat beter te leren kennen buiten de vluchtige voor- en naschoolse ontmoetingen! Hieronder de uitnodiging, met dank aan Bo!

Inline afbeelding 1

Hallo iedereen!
Op 1 maart is het van 19u30 tot 21u30 oudercafé!
Programma:
19u30: deuren gaan open voor een babbel en een knabbel
20u00: intiem concertje van "Luuk en de Goden", Nederlandstalige kleinkunst met een hoek af
21u00: nababbelen en -knabbelen
Geef je een seintje of je er kan bijzijn en met hoeveel je komt?
Als we allemaal een natje of een droogje meebrengen, dan maken we er een deelfeest van!
Inkom is vrij, na afloop kan je iets in de pet van de muzikanten werpen.

Om in de sfeer te komen: https://soundcloud.com/luuk-swerts

Veel groeten, 
Lieve en Ilke 
Sarah, Linde en Bo

Vandaag zijn we al wat gestart met ons project rond ridders! We maakten een collage van wat we al weten, dat bleek al behoorlijk wat te zijn. Er komen vast nog meer dingen bij de volgende dagen. We hebben ook al hard gewerkt aan 'ons kasteel', want we willen graag de poppenhoek omtoveren tot een echt ridderkasteel. Alleen weten we nog niet zo goed hoe zo'n kasteel er vanbinnen uitziet. Misschien lezen we het wel in een boek, zien we het in een film, of wie weet kunnen we zelfs eens bezoekje brengen aan het Kasteel van Horst... Alle ridders en jonkvrouwen in de klas dromen alvast mee!
Zusa droomde deze morgen van wafels en hopla, ineens wafels in de klas vandaag, wat een geluk. Die heerlijke geur in de gang kwam uit onze klas, want we hebben ze zelf gebakken en opgesmuld natuurlijk! mmmm...

Er kwamen ook nog enkele mooie verhalen in de klas, over ijsberen die vrienden willen zijn en kikker die het koud heeft.

De Ipad blijkt cameragewijs onherstelbaar, maar niet getreurd, we mogen wisselen met de Ipad van Alma. Nog even wat spelletjes en bestanden wisselen en we kunnen de blog weer opvrolijken met leuke foto's!

Niet vergeten: vrijdag is er geen school, dan gaan we met z'n allen op bijscholing :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten