donderdag 17 september 2015

Deze week

Deze week in onze klas... Proefden we lekkere druiven die helaas veel te klein waren. Daardoor gingen we op zoek naar een andere manier om onze druiven te eten: in taart, in cake, in spaghetti... De kleuters bedachten de gekste recepten. Zusa kende ook wel druivensap, naar het schijnt heel lekker. Dus zo gezegd, zo gedaan, de druiven werden heel zorgvuldig geplukt en gekookt tot een supergezond en overheerlijk druivensapje, waarvan ook de ouders tijdens het klasoverleg konden genieten. 
              Nog deze week: uiltjes en hartjes vonden we mooi op een T-shirt en ook aan de knutseltafel. 
                Owen kwam weer terug naar school, hoera! We hadden hem al superhard gemist. Owen bracht zijn gips mee, die had de dokter losgeknipt! We pasten het gips aan de arm van een pop en meteen kwamen daar 4 dokters naar kijken, die vervolgens vakkundig met mesjes, spuiten en ander gereedschap het arme popje beter gingen maken. Als dat maar goed komt.
Deze week willen we in de klas wat experimenteren met gips! Kledij kan dus vuil worden! Denk ook aan laarzen en pantoffels, die mogen 's morgens in de bakjes onder de kapstok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten