woensdag 23 september 2015

Schoolkamp

1 en 2 oktober vertrekken 'de groten' op schoolkamp, spannend! Wij gaan een stukje mee, hoera! We zoeken nog ouders om in te staan voor het vervoer heen en terug. 
Donderdagochtend vertrekken we met de auto's richting kappel in het bos aan de Zoete Waters (Oud-Heverlee) waar we een boswandelingetje maken. We eindigen de wandeling in het speelpark van de Zoete Waters, waar we om 14 uur weer willen vertrekken. Wie 's morgens kan rijden, gelieve een beetje vroeger te komen om de autostoelen (te vinden in het scoutslokaal) in je auto te plaatsen. Intekenen: zie blad aan de binnenkant van de deur. Om 14uur mogen jullie je kind ophalen aan het speelpark. Wie NIET kan, graag ook even noteren op het blad aan de deur. 

Opgelet, er is geen opvang op deze twee dagen! Alle kleuters moeten dus ten laatste afgehaald worden om 15u45. Ook vrijdagochtend is er geen opvang, Ilke en ik zijn wel aanwezig vanaf 8 uur.

Wat nemen we mee? Boterhammetjes en een sapje in een rugzakje. Wij zorgen voor fruit, water en koeken. Draag liefst laarzen of stevige wandelschoenen die tegen een modderbadje kunnen ;-) Op vrijdag brengen we een fiets mee naar school, we hebben immers de hele school en speelplaats 
lekker voor ons alleen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten