maandag 16 november 2015

Zwemdata en andere afspraken

Vrijdag is de laatste dag waarop je de bestelling van de klasfoto's (en de centjes!) kan doorgeven! Liefst gepast geld meebrengen naar de klas en bij betaling een kruisje zetten achter je naam. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden of je de a of b foto wenst, of allebei natuurlijk.

Ouders die soep bereiden voor de kleuters, wordt gevraagd geen arachide-olie te gebruiken wegens pinda-allergie!

We zoeken nog ouders die het kleuteratelier op woensdag 2 december mee willen begeleiden. Je krijgt dan een klein groepje onder je hoede waar je een knutsel, frutsel, baksel, of beweegsel... activiteit mee kan doen in het thema 'Sint'. Inschrijven in de hal van het kleuterblok aan het prikbord.

Er zijn nog heel wat heen- en weerzakken die al heen geraakt zijn, maar nog niet weer. Er liggen ondertussen al weer wat werkjes klaar om de zakken mee te vullen, dus graag eens weerbrengen.

Ten slotte... De data voor het zwemmen zijn er eindelijk! We gaan zwemmen op donderdag 10/12, vrijdag 22/01, donderdag 17/03 en als laatste op vrijdag 20/05. Voor de eerste dag hangt er alvast een inschrijvingslijst klaar aan de binnenkant van de deur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten