maandag 5 oktober 2015

Helemaal alleen...

Tijd om wat uit te spoken, haha! Eerst eens op verkenning in de kring van Paulien/Glenda met Billie als kindje van de dag. Hadden we daar meteen al een probleem, want er stonden maar liefst 3 speciale stoelen in de kring, zo had Billie natuurlijk veel keuze. Gelukkig hielpen de andere kleuters beslissen welke stoel nu de beste is voor het kindje van de dag. De andere bankjes zaten trouwens ook goed, zo met een rugleuning (wat niet verhinderde dat ook hier een kleuter van het bankje totterde...) 
We vonden dat kringetje erg gezellig! 
Vanuit de kring hadden we een goed zicht op al dat leuk speelgoed in de klas en toen ik vroeg of ze zin hadden om daar eens goed mee te spelen, sprongen alle kleuters recht en renden ze richting automat, poppenhoek en winkeltje.
Alleen opruimen was heel erg moeilijk, want waar moest die poes nu weer en hoe stond de garage? Paulien en Glenda, euh... Sorry als niet alles op de juiste plek terechtgekomen is...
Tijdens de speeltijd werd het pas echt fun! Crossen met onze fietsjes over de heeeele speelplaats, hoe leuk is dat? 
Na de speeltijd gingen we neuzen in de klas van Maike, waar vooral de grote voertuigen en het treinspoor onze aandacht trokken. 
Maar ook de zotte Miekes vonden een leuke hoek. 

Uitblazen tijdens de middag deden we met een gezellige picknick op de speelplaats. 
En ook de 'juffen' konden uitblazen met een lekker broodje. (Foto door Otis, dankjewel fotograaf!) 
In de namiddag werd er nog meer gefietst en werden de bellenblazen bovengehaald. Die grote kinderen zouden toch eens wat vaker op kamp mogen gaan! (Neuh, niet echt hoor, we hebben ze stiekem toch wel wat gemist!) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten